Bringing GLAMOUR into your daily life!

Mugshot van student Marshala Perkins gaat viraal door haar 'on fleek' make-up look

Free the girl! We willen een tutorial

Na de mugshot van Jeremy Meeks hebben we een nieuwe variant die in positieve zin viraal gaat. De Amerikaanse student Marshala Perkins (20) werd begin dit jaar opgepakt voor het (minimale) bezit van marihuana. Dat is alleen niet de reden waarom ze nu massaal in het nieuws verschijnt.

Make-up on fleek
De 20-jarige student uit Texas legt aan Buzzfeed uit dat ze een grote voorliefde heeft voor alles wat met make-up te maken heeft. Dat heeft ervoor gezorgd dat Marshala zich alle fijne kneepjes van het visagistenvak heeft aangeleerd en zichzelf nu een make-up artist mag noemen. 

Op stap..
In februari dit jaar had de student zichzelf helemaal klaargemaakt voor een feestje, waarna ze met vriendinnen in de auto stapte richting het centrum. Een ritje naar de plaatselijke kroeg werd alleen vervangen voor een ritje naar het plaatselijke politiebureau. Marshala werd aangehouden door een politieagent.

..of toch niet
In eerste instantie niet voor het bezit van softdrugs, maar na een gesprek met de studente rook de agent dat de auto naar wiet stonk. Hij vond vervolgens twee gram marihuana in Marshala's auto, wat in Texas genoeg is om iemand te arresteren. 

Viral photo
En wat gebeurt er in Amerika als je wordt gearresteerd? Juist ja, er wordt een - vaak niet zo charmante - mugshot van je gemaakt. In Marshala's geval is het tegenovergestelde het geval. Door haar perfect zittende make-up ging haar gevangenisfoto hartstikke viraal:

Free the girl, we need a tutorial, schreef een enthousiaste Twittergebruiker bij de foto, waarna Marshala's mugshot bijna 300.000 keer werd geliket en 62.000 keer gedeeld.

Vervolgens willen mensen nu weten welke foundation ze gebruikt, waar haar wimpers vandaan komen en hoe ze haar neus zo perfect heeft geshaped. Kortom; Marshala's make-up skills vallen in de smaak. 

Positief uitgepakt
Dat maakte de aanhouding een stuk minder vervelend, zo vertelt de studente. "Eerst schaamde ik me omdat gearresteerd worden niet iets is wat je van de daken schreeuwt. Maar toen ik alle support zag naar aanleiding van mijn make-up, voelde ik me er een stuk minder slecht over. Make-up is mijn grote passie." 

Support the girl
Ben je ook fan van Marshala's creatie? Je kunt haar volgen via Instagram of haar Youtubekanaal, waar ze naar eigen zeggen binnenkort een tutorial op zal plaatsen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten