De Brabantse Nikkie de Jager is zo groot op YouTube dat wereldsterren haar ook weten te vinden.

Nederlandse YouTuber NikkieTutorials strikt Kelly Clarkson

De Brabantse Nikkie de Jager is zo groot op YouTube dat wereldsterren haar ook weten te vinden

De Brabantse Nikkie de Jager is zo groot op YouTube dat wereldsterren haar ook weten te vinden. Maar hè, ja, wat wil je ook met 8 miljoen (!) abonnees.

Na Kim Kardashian (zie video hieronder), gaat Nikkie binnenkort in zee met Kelly Clarkson. De Since U Been Gone-zangeres is bovendien niet de enige ster die haar opwachting maakt op haar kanaal NikkieTutorials


Nikkie de Jager vertelde vanochtend in de show van Qmusic-dj's Mattie Valk en Ingmar Felicia dat ze Kelly Clarkson over twee weken in Londen ontmoet. Wat de twee precies gaan opnemen, is nog niet bekend. 

Nikkie is erg kieskeurig met uit het uitzoeken van haar gasten. Zo sloeg ze zangeres Julia Michaels af, waar ze achteraf wel spijt van had. Sia en Nicole Richie zijn 'de keuring' wel doorgekomen en krijgen na Kelly Clarkson een rol op NikkieTutorials. 

The Power of Make Up bij Queen B
Wie er nog meer op Nikkies verlanglijst staan? Lady Gaga, Beyoncé en Adele. Het zal ons niets verbazen als deze A-sterren zich in de toekomst ook wagen aan 'The Power of Make-up', de video waar Nikkie haar riante achterban aan te danken heeft, zo viral ging het door haar bedachte concept. De teller van deze video staat inmiddels op 37 miljoen views. 


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten