Na het succes van de opblaasbare jacuzzi van Aldi vorig jaar komt nu Lidl met een bubbelbad voor een spotprijsje. Deze betaalbare, luxe jacuzzi wil je hebben.

Nieuwe zomerfavoriet: Lidl komt met betaalbare jacuzzi

Dat wordt bubbelen aankomende zomer

Trommel je vrienden maar vast op, want deze zomer is er een jacuzziparty at your place. Na de razendpopulaire opblaasbare jacuzzi van Aldi vorig jaar is er nu een andere supermarkt die een bubbelbad verkoopt voor een spotprijsje. Lidl komt met een betaalbare, maar wel luxe, jacuzzi op de markt die je moet hebben. Wat zouden we toch zonder Lidl moeten?
Mark your agenda
Op 29 maart is de opblaasbare jacuzzi in alle winkels verkrijgbaar. De geschiedenis van de opblaasbare baden leert ons dat ze nog harder gaan dan de tickets voor Beyoncé en Jay-Z, dus wees er snel bij. 

Bestel eerder
Wil je echt verzekerd zijn van een awesome party deze zomer? Dan kun je het product al een week eerder, op 22 maart, bestellen via lidl-shop.nl. Goodluck voor de server van de Lidl-site.

Dit wil je
De jacuzzi beschikt over dezelfde eigenschappenals een 'normale' jacuzzi. Je kunt er met z'n vieren in en er past ook nog eens 700 liter in. Het water kan een maximale temperatuur aannemen van 42 °C en je kunt het bad zowel binnen als buiten gebruiken. Dat alles is voor €289 van jou.

Groot succes
Het is te verwachten dat deze jacuzzi een groot succes gaat worden. Dat zou een tweede mijlpaal zijn voor het bedrijf dit jaar. Ook de collectie in samenwerking met Heidi Klum doet het goed.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten