Rick Brandsteders management heeft bevestigd dat de 33-jarige presentator een relatie heeft met de 29-jarige Roosje Kuizenga, dochter van voormalig GTST-acteur Bert Kuizenga.

Niks geen Marieke Elsinga, Roosje Kuizenga is de nieuwe vriendin van Rick Brandsteder

Weekblad Weekend heeft het stel op de gevoelige plaat vastgelegd

Een paar weken geleden werd gesuggereerd dat Rick Brandsteder een relatie zou hebben met Marieke Elsinga. Nu blijkt dat dat verre van het geval is, Rick heeft het erg gezellig met iemand anders. Zijn management heeft bevestigd dat de 33-jarige presentator een relatie heeft met de 29-jarige Roosje Kuizenga, dochter van voormalig GTST-acteur Bert Kuizenga. 

Innig op de foto
De twee werden door weekblad Weekend gespot en aan die foto's te zien hebben Rick en Roosje het erg gezellig. De RTL5-presentator en Roosje zouden elkaar afgelopen zomer hebben leren kennen tijdens een avondje stappen op Ibiza. Geen onbekende plek voor Roosje, zij timmert al zo'n twee jaar aan de weg als dj Mia More

Knap stel
Tegen RTL Boulevard zegt het management van Rick: “De twee zijn superblij en gelukkig.” Een ding is zeker; de twee vormen een knap koppel. Zie hier de knappe Roosje:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten