Kun je maar geen genoeg krijgen van Mr. Grey? Dan hebben we héél goed nieuws voor je. Er komt een vijfde boek van de serie Fity Shades of Grey uit. En véél sneller dan je denkt.

Oh my Grey: er komt een nieuwe Fifty Shades-roman!

Het perfecte kerstcadeautje

© Fifty Shades Darker

Kun je maar geen genoeg krijgen van Mr. Grey? Dan hebben we héél goed nieuws voor je. Er komt een vijfde boek van de serie Fifty Shades of Grey uit. En véél sneller dan je denkt.

Nóg donkerder
E.L. James, de auteur van de erotische romans, kondigt aan dat het nieuwe boek dit jaar wereldwijd op 28 november verschijnt. Het gaat om de roman Darker, waarbij het verhaal hetzelfde is als het verhaal van Fifty Shades Darker, maar dan vanuit de ogen van Christian Grey.

Het verhaal
Het boek gaat in op de romantische en sensuele relatie tussen Christian Grey en Anastasia Steele. Ze zijn uit elkaar, maar hij kan haar niet vergeten. Daarom probeert hij nu een relatie met Anastasia te hebben op háár voorwaarden.

Het verleden van Christian blijft hen echter achtervolgen. Ook Ana’s baas probeert roet in het eten te gooien. Dr. Flynn, de vertrouweling en therapeut van Christian, probeert hem hier doorheen te helpen. Maar de vraag blijft: kan iemand die zó duister en beschadigd is, ooit écht gelukkig worden met zijn geliefde?
Fifty Shades Darker
Bestsellers
Eerder verschenen de bestsellers Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker en Fifty Shades Freed. In 2015 bracht E.L. James de roman Grey uit. Ook dit boek behelst hetzelfde verhaal van Fifty Shades of Grey, vanuit het perspectief van Christian. Betekent de komst van een tweede boek vanuit zijn perspectief dat we ook een derde kunnen verwachten?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten