Gisteren was het een grote dag voor prinses Charlotte. De 2,5 jaar oude dochter van de Britse prins William en zijn vrouw Kate ging gisteren voor het eerst naar school.

Om om te vreten: Britse prinses Charlotte poseert voor haar eerste schooldag

Die outfit!

Gisteren was het een grote dag voor prinses Charlotte. De 2,5 jaar oude dochter van de Britse prins William en zijn vrouw Kate ging gisteren voor het eerst naar school (de peuterspeelzaal, om precies te zijn). En wat hoort er bij zo'n bijzonder moment? Juist; een camera om het vast te leggen. En dat levert mierzoete en intens lieve foto's op van de kleine prinses.  

Kijk even naar die outfit
De koninklijke peuter staat op de trappen van de Willcocks Nursery School in Londen, de school waar ze naartoe gaat. In tegenstelling tot haar ietwat schuchtere grote broer George, is Charlotte niet cameraschuw. In haar bordeauxrode jas met matchende schoenen lijkt het erop alsof de peuter het reuze naar haar zin heeft. Kijk dat ondeugende koppie: 

De 4-jarige prins George gaat naar gaat de Thomas's Battersea School. Vorig jaar zijn de Britse royals naar Londen verhuisd. Dit jaar krijgen George en Charlotte er een broertje of zusje bij, Kate bevalt in 2018 van hun derde kind. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten