Pepsi is terug van weggeweest, the big concurrent van Coca Cola komt met een gloednieuwe Pepsi-telg op de proppen. Het Pepsi-schap in de supermarkt is een smaak rijker: Pepsi MAX Ginger.

Pepsi komt met een gloednieuwe smaak

Yaaaaaas!

Pepsi is terug van weggeweest, the big concurrent van Coca Cola komt met een gloednieuwe Pepsi-telg op de proppen. Het Pepsi-schap in de supermarkt is een smaak rijker: Pepsi MAX Ginger

New kid in town
In de supermarkt struikelen we zowat over alle verschillende frisdranken in het schap. Maar als het op cola aankomt zijn er slechts twee pioniers die het schap bezetten: Coca Cola en Pepsi. Maar de zero-variant van Pepsi komt met een gedurfde nieuwe gembersmaak. Colafans, hold your horses!


Verwarmende smaak
Volgens de makers kun je de nieuwe Pepsi Max-smaak het allerbest omschrijven als 'de perfecte combinatie van de maximaal verfrissende colasmaak en de verwarmende smaak van gember'. De cola is vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn. Proeven!

Kendall Jenner
Recent nog kwam Pepsi wereldwijd in het nieuws nadat zij een realityster Kendall Jenner aan de haak hadden geslagen voor een reclamespotje, de toon van de video viel niet bepaald in goede aarde. Waar de colafabrikant 'vrede en eenheid' probeerde uit te beelden, deed dit juist voor veel kijkers het tegenovergestelde. In het spotje was te zien hoe een protestmars op straat in Amerika gaande was. In diezelfde straat heeft Kendall een fotoshoot. Ze besluit daarop haar pruik af te trekken en weg te gooien, haar lippenstift af te vegen en zich te voegen bij de demonstranten. De demonstratie eindigt wanneer ze een blikje geeft aan een politieman, en deze actie flink bejubeld wordt. De frisdrankgigant bood zijn excuses aan voor het spotje en haalde deze direct van de buis.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten