Helaas hebben we nog geen harde bewijzen, maar dat neemt niet weg dat de internationale pers al door het dolle heen is. De reden? Prins Harry zou aan het daten zijn. De lucky lady in kwestie zou de Amerikaanse ‘Suits’-actrice Meghan Markle zijn.

'Prins Harry datet met deze actrice'

De prins zou gelukkiger zijn dan hij in jaren is geweest

© Getty Images

Helaas hebben we nog geen harde bewijzen, maar dat neemt niet weg dat de internationale pers al door het dolle heen is. De reden? Prins Harry zou aan het daten zijn.  De lucky lady in kwestie zou de Amerikaanse ‘Suits’-actrice Meghan Markle zijn.

De prins zou volgens een anonieme bron gelukkiger zijn dan hij in jaren is geweest. “Ze genieten van elkaars gezelschap en je kunt wel zeggen dat ze elkaar graag zien. Er is een duidelijke chemie tussen hen.”

Bewijs
De twee zouden elkaar afgelopen mei in Toronto hebben ontmoet. Sinds die tijd bezocht de actrice meerdere malen de Britse hoofdstad Londen. Dit is niet het enige ‘bewijs’. Op Instagram staat een foto waar de actrice dezelfde soort armband draagt als Harry. En afgelopen zomer werd ze gespot in het royal-tribunevak van Wimbledon. Meghan is bekend door haar rol als advocate Rachel Zane in de serie Suits. Hiervoor speelde ze in de films ‘A Lot Like Love’ en ‘Remember Me’.


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten