Wie de Netflix-serie The Crown heeft gezien, weet dat het Engelse Koningshuis nogal gebrand is op een huwelijk waarbij beide personen niet eerder zijn getrouwd. En da's een probleempje bij prins Harry en zijn vriendin Meghan Markle.

'Queen Elizabeth niet naar huwelijk prins Harry en Meghan Markle'

Daar is volgens bronnen een logische verklaring voor

© Getty Images

Wie de Netflix-serie The Crown heeft gezien, weet dat het Engelse Koningshuis nogal gebrand is op een huwelijk waarbij beide personen niet eerder zijn getrouwd. En da's een probleempje bij prins Harry en zijn vriendin Meghan Markle. Meghan trouwde in 2011 namelijk ook al een keer met televisieproducent Trevor Engelson.

Lekker ouderwets
En aangezien koningin Elizabeth het hoofd van het Britse Koningshuis is, is de kans groot dat ze het huwelijk van haar kleinzoon niet kan steunen met haar aanwezigheid. Dat zeggen bronnen die daar een logische verklaring voor hebben: 'Queen E' was in 2005 ook niet bij het huwelijk van haar zoon Prins Charles en Camilla en het is dan ook zeer waarschijnlijk dat ze bij een huwelijk tussen Prins Harry en Meghan Markle ook geen acte de présence zal geven. Net als bij het huwelijk van Charles zullen de koningin en haar man Prins Philip waarschijnlijk pas aansluiten bij de receptie.

Op een knie
Afgelopen maandag kwam het nieuws naar buiten dat Harry zijn grote liefde Meghan ten huwelijk heeft gevraagd. Dat is natuurlijk al heuglijk nieuws op zich, maar gaandeweg deze week werd het nog leuker. Tegen alle verwachtingen in maakte Kensington Palace dinsdag bekend wanneer en waar de 33-jarige prins en 36-jarige Suits-actrice in het huwelijksbootje stappen.

Oh, en als je je dan toch aan het inlezen bent over de Britse prins en zijn vriendin, kijk dan ook even naar de backstagebeelden van hun eerste officiële interview. Krijg je geen spijt van (lees: verliefde pubers zijn er niets bij). 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten