De Britse krant The Sunday Telegraph publiceerde een rapport waarin de stamboom van Meghan Markle is onderzocht.

Romeo and Juliet taferelen: Voorouder prins Harry onthoofdde voorouder Meghan Markle

De bizarre ontdekking heeft alles behalve invloed op de bruiloft

© Getty Images

Dat newlyweds to be Meghan Markle en Prins Harry verre familie zijn elkaar, was al bekend. Nu blijkt dat de voorouders van het koppel niet bepaald door één deur konden. Dat is nog een, uh, undestatement. De voorfamilies van de twee waren misschien wel aartsrivalen in de categorie Romeo and Juliet

Haat-liefde
De Britse krant The Sunday Telegraph publiceerde een rapport waarin de stamboom van de Suits-actrice is onderzocht. Daaruit blijkt dat één van Harry's voorouders een voorouder van vriendin Markle heeft onthoofd. Tussen haat en liefde zit een dunne lijn, blijkt heel veel jaren later. 

Lesje geschiedenis
Het verhaal erachter? In de tijd dat Henry de Achtste koning van Engeland was, smeedde Lord Hussey een complot om het Engelse koningshuis omver te helpen. Dit plan verliep niet zoals gepland en dat kostte Lord Hussey zijn hoofd. 

Hoe zit dat?
Lord Hussey is de over-over-over-grootvader van Kapitein Christopher Hussey: de grondlegger van het Amerikaanse Nantucket. Tien generaties verder in de stamboom, staat Thomas Markle: de vader van Meghan Markle. 

Trouwnieuws
De bizarre ontdekking heeft alles behalve invloed op de bruiloft. Prins Harry en Meghan Markle maakten hun verloving immers maandagochtend bekend, inclusief de trouwperiode; het sprookjeshuwelijk vindt plaats in de lente.

We zijn nu al benieuwd naar de trouwjurk van Markle. Voor nu moeten we het doen met de prachtige verlovingsring, die is ontworpen door Harry. Hij bevat diamanten, waaronder twee die oorspronkelijk van prinses Diana zijn geweest. De middelste diamant komt uit Botswana, een Zuid-Afrikaans land waar het paar de afgelopen periode samen heeft doorgebracht.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten