Het laatste nieuws in bekend baby-land: Rose Bertram is zwanger! Het 22-jarige model en profvoetballer Gregory van der Wiel verwachten daarmee hun eerste kindje.

Rose Bertram en Gregory van der Wiel verwachten hun eerste kindje

Zou de baby net zo graag schoppen als Gregory?

Het allerlaatste nieuws in bekend baby-land: Rose Bertram is zwanger! Het 22-jarige model en profvoetballer Gregory van der Wiel verwachten hun eerste kindje.

Dolgelukkig
Ze deelt het heuglijke nieuws via Instagram. Op de foto knuffelt het Belgische model haar vriend met een dolgelukkige lach op haar gezicht. In haar rechterhand heeft ze een witte roos en op de rug van de 29-jarige Gregory zien we een reeks foto’s van de echo van de baby.
Happiest woman on earth
Onder de post schrijft Rose: “Kan dit niet langer geheimhouden! Ik en @gregoryvanderwiel krijgen een kind! Je gaat zo’n geweldige papa worden! Bedankt dat je me de gelukkigste vrouw op aarde maakt. IK HOU VAN JULLIE ALLEBEI #15wekenzwanger. Wat denken jullie dat we hebben? Jongen/Meisje?”

Bekende zwangerschappen
Het stel heeft al ruim twee jaar een relatie met elkaar.  Rose en Gregory zijn overigens niet de enige bekenden die een kind verwachten. Op 4 september maakte ook presentatrice Saar Koningsberger via Instagram bekend dat zij en haar vriend Martijn in verwachting zijn van hun eerste kind.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten