Het Russische Instagram-model Viki Odintcova gaat ver voor de perfecte foto. Op een zenuwslopend filmpje is te zien hoe ze zonder bescherming over de rand van één van de hoogste wolkenkrabbers ter wereld bungelt.

Russisch Instagram-model riskeert leven voor perfecte foto

"Ik kan nog altijd niet geloven dat ik dit echt gedaan heb", schreef ze onder een Instagrampost

© Instagram

Het Russische Instagram-model Viki Odintcova gaat ver voor de perfecte foto. Op een zenuwslopend filmpje zie je hoe ze zonder bescherming over de rand van één van de hoogste wolkenkrabbers ter wereld bungelt.

Viki werd door haar mannelijke assistent bovenaan de Cayan Tower in Dubai met één hand vastgehouden. Het Instagram-model met meer dan drie miljoen volgers liet weten dat ze het zelf ook wel eng vond: "Ik kan nog altijd niet geloven dat ik dit echt gedaan heb", schreef ze onder haar Instagrampost:

300 meter hoogte
"Steeds als ik naar het filmpje kijk, beginnen mijn handen te plakken." En dat is niet gek als je kijkt naar de risico’s die de stunt met zich meebracht: Als het mis was gegaan,  dan was ze vanaf 300 meter hoogte naar beneden gevallen. Onverstandig of niet, stoer van het Russische model is het zeker. 

Houd Viki's Instagramaccount viki_odintcova in de gaten, want zeer binnenkort zie je daar vast het resultaat. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten