In Temptation Island aflevering 11 zagen we al dat er iets begon te bloeien tussen Chloé en Kevin. De geruchten dat het duo een relatie zou hebben, ging al langer rond en nu komt Chloé met een foto die de geruchten lijkt te bevestigen.

Suggereert deze foto dat Temptation Island’s Kevin en Chloé een relatie hebben?

Is het ‘sorry mama’-momentje toch nog tot iet ‘serieus’ uitgebloeid

© Temptation Island

In aflevering 11 van Temptation Island zagen wel al dat Chloé haar liefde voor “grote, gespierde, zwarte mannen” in het Thaise water gooide en verliefd werd op Kevin.

De verleider ging er helemaal voor en hoewel Kevin nog had gezworen geen seks te hebben op het eiland, eindigden de twee toch in bed. Met alle gevolgen van dien. In eerste instantie wilde Kevin niets weten van een ‘Temptation-relatie’ maar nu lijkt hij zijn kop toch ‘zot’ te hebben laten maken.

Gezellige Instastories
In één van Chloé’s Instagram Stories op haar afgeschermde account is te zien dat de twee het wel heel gezellig hebben in Thailand. Zou dit een foto van een kersvers stel zijn of straalt dit 'just friends' uit?
Geruchten bevestigd?
Er gingen al langer geruchten dat het duo een relatie zou hebben na hun deelname aan het programma. Zo plaatste Kevin eerder in zijn story een foto met de tekst 'love game strong'.

Naast de tekst was ook de hand met roodgelakte nagels van de verleider te zien. Met deze foto van Chloé erbij lijken de geruchten bevestigd, maar of de twee echt een relatie hebben, is (nog) niet expliciet uitgesproken.

Nog meer Temptation Island-lovers
Inmiddels zijn we wel gewend dat Temptation-koppels hun relatie lang geheim houden ondanks alle geruchten die rondgaan. Zo maakten verleider Fabrizio (a.k.a. kleurplaat) en ex-verleider Pommeline pas deze week hun relatie bekend na weken van speculaties. Ook over ex-Temptation-kandidaten Ken en Lize werd vorig jaar volop gespeculeerd.

Laten we hopen dat we in dit geval niet zo lang hoeven te wachten op een bevestiging. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten