In het Vlaamse programma 'Sex Tape' doen oud-deelnemers Fabrizio en Pommeline van Temptation Island mee. Kopppels filmen hun privéleven en delen dit met seksuelogen.

De eerste aflevering 'Sex Tape' van Pommeline en Fabrizio is een feit

"Ik ga je kapot boren"

© Sex Tape - VIJF

Het nieuwe Vlaamse programma ‘Sex Tape’ is goed voor rode oortjes op de bank. Koppels filmen hun privéleven en delen dit met seksuologen, onder wie Vlaams' trots Goedeke Liekens

'Een dag niet gesext is een dag niet geleefd'
Ook Pommeline en Fabrizio, bekend van Temptation Island, doen mee. Het stel heeft zes maanden een relatie. Hun motto? ‘Een dag niet gesext is een dag niet geleefd’. 

Gluren
Het koppel is net verhuisd. Door alle drukte komen ze niet aan hun dagelijkse portie sex toe. We zien Pommeline down under nog een blik werpen op mini Fabrizio, want “straks weet ik niet meer hoe je piemel eruitziet!”. 

Sexvragen
Door het programma heen worden er vragen gestel aan de koppels rondom het thema. Bij de vraag ‘wie neemt het initatief?’ zien we een fragment van de oud-deelnemers van Temptation Island, die voor de verandering eens vroeg thuis zijn. Fabrizio weet wel raad met deze vrije tijd en zegt tegen zijn vriendin;  “Ik ga je kapot boren.” 

Alles rondom sex
Volgens de netmanager van VIJF Isabelle Dams, gaat het programma eigenlijk niet over sex. “Bij porno ligt de focus op sex, in 'Sex Tape' op alles eromheen. Hoe begin je eraan na een lange werkdag? Wat als je geen zin hebt? Wie neemt de actieve rol op zich? En wat met de pillow talk? Niet de sex op zich telt, wel de sex binnen een relatie.”

Alle vormen 
De netmanager benadrukt dat het niet de bedoeling is om expliciete beelden te laten zien. “Het was in de eerste plaats aan de koppels om de grens te trekken. Maar we willen wel een beeld geven van sex zoals het is. Van de eenvoudige, alledaagse sex tot en met de goede, ongegeneerde sex. Dat doen we dan in korte flashes, maar steeds gekaderd binnen de context”.

Sex Tape is elke dinsdag om 21.30 te zien op de Vlaamse zender VIJF.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten