Temptation Island-kandidaten Pommeline en Fabrizio bevestigen eindelijk alle geruchten: de twee kleurplaten geven eindelijk toe dat ze een relatie hebben. In het Belgische weekblad Dag Allemaal vertellen ze erover.

Temptation Pommeline en Fabrizio bevestigen eindelijk hun relatie

Had Diana Gabriels tóch gelijk

Hoewel we het al zo goed als zeker wisten, is het nu officieel bevestigd: de twee kleurplaten zijn een stel. Aan het Belgische weekblad Dag Allemaal onthullen ex-verleider Pommeline en verleider Fabrizio de fijne kneepjes van hun relatie en halen ze uit naar Pommeline's ex-liefje Merijn.

Een uitzondering
In het contract van Temptation Island-kandidaten staat duidelijk dat deelnemers niets mogen loslaten over hun relaties tot na de laatste aflevering. Voor de kleurplaten werd een uitzondering gemaakt om Nederland en België van hun lijden te verlossen.

Al een tijdje aan de gang
Het stel geeft eindelijk toe aan de geruchten die al lange tijd in de lucht hingen. De liefde tussen de twee is al een tijdje aan de gang. Pommeline vertelt dat ze al tijdens haar vorige relatie gevoelens kreeg voor Fabrizio. Zo zegt ze: "Door samen te werken met Fabrizio, zijn mijn gevoelens geleidelijk gegroeid. Ik zie Fabrizio elke dag en eerlijk: bij hem kan ik echt mezelf zijn, meer dan bij Merijn.”
Een relatie vol regels
Bij Merijn kon de ex-verleider niet altijd zichzelf zijn. Ze laat weten dat ze bij haar ex een hoop regels opgelegd kreeg. Wanneer zij deze niet opvolgde, ontstond naar eigen zeggen knallende ruzie. “Ik mocht mijn haar niet in een andere kleur verven, geen tatoeages laten zetten op mijn rug of benen en mijn lippen niet laten opspuiten,” vertelt ze. Dat ze zich daar niets van aantrok, moge duidelijk zijn.

Niet zo’n zwart schaap
Verder noemt ze haar ex, en dan vooral met betrekking tot zijn reactie op de breuk, kinderachtig. Merijn is volgens het stel niet het slachtoffer dat hij speelt. Pommeline: “De laatste drie weken van onze relatie had ik al laten doorschemeren dat het niet meer ging. Ik hem hem zelfs letterlijk gezegd dat ik gevoelens had voor Fabrizio. Dus hij moet niet doen alsof hij het allemaal via de video van Diana moest vernemen.”

“Ik flirt niet als een meisje een vriend heeft”
Ook Fabrizio vindt dat hem niets te verwijten valt. Hij zegt zelfs dat hij Pommeline niet heeft proberen te verleiden tijdens haar relatie met Merijn. “Pommeline zat in een relatie. In zo’n geval zet ik even de rem op mijn gevoelens, uit respect voor haar en haar vriend,” vertelt de verleider. “Ik ga niet flirten wanneer een meisje een vriend heeft.” Uhm, en Daniëlle dan? Niet zo handig om mee te doen als verleider in Temptation Island met zo'n overtuiging, denken wij dan. 

Merijn out of the picture
Merijn heeft hier echter geen boodschap aan. In onderstaande video op zijn YouTube-kanaal roept hij Mezdi zelfs op om Fabrizio samen te 'slopen'. Pommeline heeft daarom besloten geen contact meer met haar ex te hebben. “Ik heb hem overal geblokkeerd, maar de vijandigheid komt vooral van zijn kant,” vertelt de blondine. “Ik vind het niet nodig om hem zwart te maken en vind het daarom jammer dat hij dat wel doet.”

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten