Tessa Moorman, één van de oprichters, hing aan de lijn met de dj's van Qmusic.

The Green Happiness reageert op Lowlands-gate

"Gewoon lekker feestvieren op Lowlands!"


The Green Happiness ging donderdag viral. Voor wie het ontgaan is: de groene meisjes schreven een artikel over hoe je Lowlands zo gezond en leuk mogelijk overleeft. Een samenvatting:

1) drink kamillethee voor het slapengaan
2) begin de dag met yoga
3) snacken kan met snoeptomaatjes en dadels
4) neem een bakje havermout als ontbijt
5) vergeet niet te kletsen met een vriend/vriendin voor het slapengaan 

Yogalands
Ondanks de goedbedoelde tips, vullen de meeste festivalgangers vast hele andere lekkernijen in op de plekken snoeptomaatjes en kamillethee. Of het moet gaan om een yogafestival. Je begrijpt: het artikel was voer voor  een stoet aan lollige tweets, waaronder van Lowlands zelf. 


Qmusic beantwoordde vanmorgen de prangende vragen: hoe serieus is het artikel en in hoeverre houden The Green Happiness oprichters zich aan de tips op Lowlands?

Bellen met Qmusic
Tessa Moorman, één van de oprichters, hing aan de lijn met de dj's van de ochtendshow.

“Bij Lowlands en bij elk festival moet iedereen doen waar hij zin in heeft. Wij merken dat onze volgers zich afvroegen wat ze gezonder konden doen als ze naar een festival gaan. Ook willen ze weten hoe ze de volgende dag nog steeds fris zijn en niet meteen op de tweede dag een kater hebben. Maar dat is niet voor iedereen, je mag ook gerust alleen maar knakworsten eten en bier drinken. Dat is ook helemaal prima," aldus Tessa. 

Wodka of kamillethee
Dj Mandy vraagt of het artikel niet een beetje met een knipoog was geschreven. Want: kamilliethee zetten voor het slapengaan, als je net hebt staan dansen in de 24 uurs tent, really? Tessa geeft Mandy gelijk over die knipoog en zegt: "Zet lekker een kopje kamillethee. Maar als je denkt: ja doei, daar heb ik echt geen zin in, ik heb meer zin in wodka, dan drink je nog lekker een wodkaatje.”

Hoe Tessa zelf gezond een festival doorkomt? Ze grapt eerst dat ze elke ochtend start met havermout, maar zegt dan: "Door er the day after veel fruit in te gooien." Naar eigen zeggen blijft de kater dan vrij afwezig. Ze sluit af: "Gewoon lekker feestvieren op Lowlands!" 

Beluister het fragment via Qmusic.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten