Spencer Pratt en Heidi Montag zijn nog niet uit over de naam van hun zoon, die later dit jaar geboren zal worden. Toch wordt 'Speidi' overwogen, en ook 'Chris'.

The Hills-koppel Spencer Pratt en Heidi Montag overwegen opmerkelijke babynaam

Krijgt de toekomstige baby een stelletjesnaam?!

© Getty Images

Spencer Pratt en Heidi Montag zijn nog niet uit over de naam van hun zoon, die later dit jaar geboren zal worden. Voor de tweede naam van hun eerste kind houden ze een opmerkelijke optie open: 'Speidi'.

Stelletjesnaam
Speidi is de 'stelletjesnaam' van Spencer en Heidi, die ze kregen in de tijd waarin sterrenkoppels standaard een bijnaam kregen die bestond uit een combinatie van hun twee namen. Zo gingen Brad Pitt en Angelina Jolie door het leven als 'Brangelina', werden Tom Cruise en Katie Holmes samen 'TomKat', en horen we nog steeds weleens 'Kimye' wanneer het om Kim Kardashian en Kanye West gaat.

Namen
Refinery 29
vroeg of 'Speidi' op de lijst met babynamen staat van het The Hills-koppel. Spencer vertelde aan de nieuwssite: "Het is een realistische voor de tweede naam. We hebben een voornaam die daar goed bij zou passen." De realityster grapt dat de naam 'Chris' ook nog kans maakt, zodat hun baby een naam deelt met acteur Chris Pratt, de neef van Spencer. 

Uitgerekende datum 
Heidi is vijf maanden zwanger. Rond de datum van 19 oktober verwachten Heidi en Spencer ouders te worden van hun eerste kindje. Wij zijn heel benieuwd hoe toekomstig moeder Heidi en vader Spencer het zullen maken als reality-gezin.  

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten