De zoektocht naar een perfect horloge is een hele klus. Gelukkig heeft Rosefield tijdens hun eerste sample sale horloges voor de helft van de prijs, wat de keuze een stuk makkelijker maakt.

Tip van de dag: scoor een Rosefield horloge voor 35 euro

Want niets is leuker dan kopen met fikse korting

Het perfecte horloge vinden, is niet makkelijk. Mijn zoektocht naar een tijdloos, fashionable horloge dat ook nog eens betaalbaar is, duurt nu al een tijdje. Het liefst wil ik natuurlijk een uurwerk dat mooi past bij elke outfit, maar hoe doe ik dat zonder drie keer een godsvermogen te moeten investeren?

Een hels dilemma
Als je eenmaal hebt besloten om een nieuw horloge aan te schaffen, wil je natuurlijk wel waar voor je geld. Tijdens mijn horlogejacht sta ik daarom uren naar de glazen boxen in de winkel te staren. Ga ik voor een simpele en klassieke Daniel Wellington? Een stoere Casio? Of voor iets kleurrijks en opvallends? Een hels dilemma. 

Glamour, of nou ja Rosefield eigenlijk, komt met een oplossing. Tijdens hun sample sale scoor je daar een horloge voor de helft van de prijs. Een keuze maken is dus niet meer nodig. 

Bandje voor elke gelegenheid
Kan jij je wel vinden in mijn verhaal? Dan is de sample sale voor jou de ideale gelegenheid om wat horloges van je wishlist af te vinken. Je scoort het Upper East Side Black-Rosegold model voor maar €45 euro en de Gramercy White-Black-Silver is voor €35 van jou. Score!

Eerste sample sale
De eerste Rosefield sample sale vindt plaats op 23 (12.00 tot 20.00) en 24 maart (11.00 tot 16.00). 

Shoptips
Nog tips nodig waar je op moet letten tijdens het shoppen? Zo vind je een horloge dat perfect bij je outfit past.  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten