Van nachtzwemmen tot dineren bij Lady Gaga in Madame Tussauds.

To do's voor deze week #9

Van nachtzwemmen in Hawaaiiaanse stijl tot dineren bij Lady Gaga in Madame Tussauds

Sla de agenda maar open ladies, want Glamour selecteert de leukste to do's voor de maand maart. 

Amsterdam Eet Uit!
Picture this: samen met je boy uiteten achter een raam op de Wallen. Niet de meest doorsnee plek voor een romantisch diner, en daarom extra leuk. Donderdag 31 maart kun je daar voor één keer aanschuiven dankzij creatief bureau Shoreditch en Foodora. Of dat de enige plek is? Neen. Wat dacht je van de stuurhut op het pontje naar Noord, aan tafel in een 100 jaar oude stoomboot, aanschuiven bij Lady Gaga in Madame Tussauds of dineren langs de lijn van het gras in de Amsterdam Arena. Oprichter Shoreditch Joep Verbunt: "Dit concept is een eerbetoon aan de pareltjes van de hoofdstad. Lelijk, bijzonder of toeristisch, deze plekken maken Amsterdam en ze openen voor één keer hun deuren als restaurant." Hoe de locaties plotsklaps ruimte maken voor een keuken plus chefkok? Niet. Je bestelt het diner online met de foodora app. De maaltijden worden vervolgens binnen een halfuur bezorgd. Reserveren kan via amsterdameetuit.nl 

24H West
In februari stond Amsterdam Oost een etmaal in de schijnwerpers, dit weekend laat West zich van zijn beste kant zien. Vervelen is geen optie, want in de Baarsjes en omstreken is er van 12:00 tot 12:00 voor ieder wat wils: theater, musea, clubs, winkels en events in bijzondere gebouwen. Een greep: muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de singer-songwriter- saturday en voor fitgirls is er nachtzwemmen in Hawaaiiaanse stijl in SportPlaza Mercator. 

 

Amsterdam Coffee Festival Voor coffee addicts is dit festival a dream come true. Vanuit Europa komen alle koffie-experts naar Amsterdam, dus dat je de lekkerste koppen koffie krijgt staat vast. Maak je op voor een dag koffie proeven, workshops volgen en genieten van live muziek. Wanneer? 18 tot en met 20 maart in de WestergasfabriekMeer lezen?
Dreams dó come true: je kan nu in Disneyland wonen!
Oeps... Mannen zijn toch echt beter in relaxen
Waarom je langer dan 6 uur per nacht zou moeten slapen

 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten