Move over Pokémon Go, dit wordt de nieuwe hype. Niantic komt binnenkort met augmented realitygame Harry Potter: Wizards Unite.

Toverstok klaar en GO! Er komt definitief een Harry Potter variant van Pokémon Go

Kun je eindelijk toegeven aan je innerlijke tovenaar!

© Harry Potter

Ken je (of speel je) Pokémon Go nog? Het spel waarbij je in real life op pad moet en op je telefoon Pokémons vangt, was een ware hype in 2016.

Sinds de komst van Pokémon Go wachten Harry Potterfans maar op één ding: de dag dat er een Harry Potterversie van de augmented realitygame wordt aangekondigd. Die dag is eindelijk hier.

Harry Potter And The Philosopher's Stone
Tovenaars verenigen
De ontwikkelaar van Pokémon Go is Niantic. Het bedrijf maakte gisteren bekend dat we de wereld van Harry Potter binnenkort ook op straat kunnen beleven met het spel Harry Potter: Wizards Unite. We hebben dan misschien geen brief voor Zweinstein ontvangen, nu kunnen we wel eindelijk als tovenaars door het leven.

Harry Potter Go
In het spel leer je spreuken, vecht je tegen fantastic beasts en kun je samen met andere augmented realityspelers tegen duistere magie vechten. Hoe cool is dat?

Magische samenwerking
Het spel komt in 2018 uit. Niantic bundelt de (magische) krachten met Warner Bros. Interactive Entertainment en het ontwikkelingsteam van WB Games San Francisco om de wizarding world om te zetten in een augmented reality.

Geruchten
Vorig jaar waren er al geruchten dat na Pokémon Go een Harry Potter variant zou verschijnen. Er is toen zelfs een petitie gestart, met meer dan 41.000 handtekeningen van fans om het magische spel werkelijkheid te maken.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten