Aan alle Utrechtse (en omstreken) kattenvrouwtjes: jullie stad is binnenkort de trotse eigenaar van een kattencafé. Met net zo'n leuke naam als alle voorgangers.

Utrecht krijgt eerste kattencafé met toepasselijke naam 'Katfé' op de Amsterdamsestraatweg

Yehes!

Aan alle Utrechtse (en omstreken) kattenvrouwtjes die zelf door wat voor reden dan ook geen beschikking hebben tot de kleine viervoeters: beter even doorlezen nu. Binnenkort kun je eindeloos aaien, knuffelen, kroelen en, met een beetje ongeluk, gekrabd worden.

Want het is officieel. Na onder andere Amsterdam (Kopjes), Den Bosch (Mispoes) en Den Haag (Ditjes & Katjes) is Utrecht binnenkort ook de trotse eigenaar van een kattencafé. Met net zo'n leuke naam als alle voorgangers. 

Kittig koffietje
Utrechts allereerste kattencafé gaat heten: KATFÉ. Ook het specifieke adres is al bekend: Amsterdamsestraatweg 253. Dat heeft alleen wel wat voeten in de aarde gekost. “Een geschikte locatie vinden was best een lastige opgave”, vertelt initiatiefnemer Jelmer Bergsma

Genoeg vertier
Naast dat het voor jezelf een erg enerverend tripje wordt, zijn ook de katten in het café er blij mee. Alle katten in Katfé zijn uit het asiel. Alle ruimtes worden ingericht met verschillende attributen waarin de beesten kunnen spelen, slapen of zich terug kunnen trekken. 

Wanneer kunnen we gaan?
In de tussentijd kun jij de zachte viervoeters een extra dosis liefde geven. En dat onder het genot van een kop koffie, biertje of wijntje. En dan maar hopen dat je glas niet als speeltje wordt aangezien. Zorgt aan de andere kant wel weer voor komische situaties. 

Wanneer het café opengaat is nu nog niet bekend. Wel is bekend dat over drie weken de verbouwing begint. Heel lang kan het dus niet meer duren. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten