Chillen met flamingo’s en daar voor betaald krijgen. Dat klinkt als muziek in onze oren. Baha Mar – een nieuw, gigantisch resort op de Bahama’s – is op zoek naar een nieuwe CFO.

Vacature: een resort op de Bahama's zoekt een Chief Flamingo Officer

Taakomschrijving: betaald rondhangen met flamingo’s. Op het strand

© Getty Images

Chillen met flamingo’s en daar voor betaald krijgen. Dat klinkt als muziek in onze oren. Baha Mar – een nieuw, gigantisch resort op de Bahama’s – is op zoek naar een nieuwe CFO. 

CFO gezocht
Voor deze functie hoef je je geen zorgen te maken over je economische vaardigheden. De ‘F’ van CFO staat namelijk niet voor 'finance', maar voor ‘flamingo’. Het bedrijf is momenteel op zoek naar een Chief Flamingo Officer.

Kudde flamingo's onder je hoede
Als Chief Flamingo Officer ben jij verantwoordelijk voor de kudde flamingo’s die op het strand van het resort leeft. De kudde arriveert in de lente dus vanaf dan neem jij de beesten onder je hoede.

De vacature
Weet je het een en ander over deze roze vogels en lijkt het je wel wat om dagen aan het strand te liggen? Dan kun je je aanmelden. Het aanmeldingsproces is simpel, maar je moet wel aan een aantal eisen voldoen.

Eisen
Zo moet je diertechnisch onderlegd zijn, wat inhoudt dat je een zoölogie (of een soortgelijk vakgebied) diploma hebt. Daarnaast heb je vijf jaar ervaring nodig in het verzorgen van exotische dieren.

Part of the job
Het prachtige huis van de flamingo’s, en tevens jouw werkplek, zie je hieronder. Daarnaast kun je alvast even de Linked-In pagina van je nieuwe collega - Vanessa Haley-Benjamin, Baha Mar's Chief Scientist – bekijken. Zij is verantwoordelijk voor het beschermen van de wildlife in de Bahama’s.

Meld je nu aan
Voldoe jij aan de eisen en zie je jezelf al zitten op dit tropische resort? Meld je dan nu aan! Het kan maar tot 28 februari 2018.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten