Alle werkzoekende bierliefhebbers verzamelen: Heineken zoekt gemotiveerde en enthousiaste bierproevers

Vacature: Heineken zoekt bierproevers (tegen 'flinke vergoeding')

Alle werkzoekende bierliefhebbers verzamelen!

© Getty Images

Alle werkzoekende bierliefhebbers verzamelen: Heineken zoekt gemotiveerde en enthousiaste bierproevers. Tegen een ruime vergoeding. Inclusief een taxichauffeur die je naar werk brengt en weer ophaalt. 

Nee, je hoeft jezelf niet te knijpen om te checken of je dagdroomt. Het is hartstikke waar, de vacature staat open. De biergigant is op zoek naar mensen met het volgende profiel:

  • Je bent ouder dan 18 jaar 
  • Je woont in een straal van 25 kilometer van de Heinekenbrouwerij in Zoeterwoude Rijndijk
  • Je hoeft niet per se een fervente bierdrinker te zijn 
  • Je moet bereid zijn eerst 12 weken een opleiding te volgen

Lucky you als je in Leiden woont, of een andere plek vlakbij Zoeterwoude Rijndijk, en: balen voor Groningers of Limburgers.

Wat de opleiding betreft: daar leer je in drie wekelijkse sessies van anderhalf uur het vak van bierproever. Gekwalificeerd bierproever; dat is nog eens cv-building

Werkweek
Als je wordt aangenomen, word je twee keer per week 1,5 uur ingezet door Heineken. Hoewel je het bier op je werkdag niet hoeft door te slikken, word je toch voor de zekerheid met de taxi opgehaald en weggebracht. 

In de vacature staat dat je qua salaris moet denken aan een 'ruime vergoeding.' Laat je het weten als je bent aangenomen? Cheers alvast!


Nog een baan in de aanbieding
Freek Vonk heeft ook een vacature openstaan. Lijkt het je wat om de rechterhand van Freek te zijn en een wurgslang om je nek te hangen, een vogelspin over je arm te laten wandelen of Johan de Varaan een aai te geven? Maak een video waarin je je presentatie-skills laat zien, deel deze via Instagram of Facebook met de hashtag #freekvonklive. En dan is het afwachten maar. Meer informatie?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten