Vorige week leek onze favoriete girlband van vroeger - de Spice Girls - weer samen te komen én op tournee te gaan. Gisteren liet Victoria Beckham - Posh Spice - weten dat dit helaas niet het geval zal zijn.

Victoria Beckham: "De Spice Girls gaan niet touren"

Wat waren de girls dan aan het beramen toen de selfie werd gemaakt?

Waar vorige week bronnen nog leken te bevestigen dat er een Spice Girls tournee komt, valt deze week onze droom in duigen. Victoria BeckhamPosh Spice –  herself schudt ons wakker.

De Spices gaan niet touren
Tijdens een preview van haar herfst/wintercollectie van 2018 liet zij E! News weten: “Ik ga niet op tour. De Spice Girls gaan niet touren.”

Fake news
Een Instagrampost van een onderonsje van de Spice Girls vorige week wakkerde geruchten aan dat de meiden zouden gaan touren. De fans waren lyrisch, maar helaas… Niets blijkt minder waar.


Get together
Waarom ze dan toch een mini-reünie hadden? Hierover zei Victoria: "Het was zo geweldig om de meiden te zien. We hadden zo'n leuke lunch. Het was echt heel erg leuk. Ik spreek ze nog vaak allemaal afzonderlijk, en nu het was een goed moment voor ons allemaal om samen te komen."

Brainstorm
De meeting was niet helemaal just for fun. Hoewel er geen echte plannen voor een tournee zijn uitgekomen, zegt Victoria wel: “Er is iets zo sterk in de boodschap waar de Spice Girls voor stonden. Wat is dat in de toekomst? Hoe ziet dat eruit? We waren gewoon ideeën aan het bespreken. Brainstormen.”

Say you’ll be back
Helaas brengt dit “brainstormen” voorlopig nog niets concreets voor de Spice Girls-fans. Toch blijven wij stiekem een beetje hopen dat deze meeting een teken is dat de meiden weer samen zullen gaan werken.

Spice hits
We houden het nieuws rondom de Spices de komende tijd goed in de gaten en een klein sprankje hoop houden voor een tour. Tot die tijd hebben moeten we het doen met een paar oude hits. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten