De rode loper begon haar bijna te missen, en wij ook, maar Leighton Meester is afgelopen zondag gespot op de rode loper. En hoe!

Wauw! Leighton Meester gaat voor een totaal andere look

En we like it, big time!

De rode loper begon haar bijna te missen, en wij ook, maar Leighton Meester is afgelopen zondag gespot op de rode loper. En naast haar comeback in de spotlights, was vooral haar nieuwe look in het oog springend.

Tijdens de after party van de Golden Globes maakte het celeb-koppel Leigthon en haar man Adam Brody hun opwachting. En waar we voorheen altijd smachtend konden turen naar de glanzende bruine lokken van Leighton én haar Gossip Girl-karakter Blair Waldorf, heeft de ster besloten het roer om te gooien. En drastisch ook. Leighton is blond! Mega blond. En dat staat haar heel erg goed.

Het is geen verrassing dat de ster juist nú kiest voor een spot in de spotlights, want de actrice is vanaf maart te zien in een nieuwe tv-serie, Making History. En daar horen uiteraard nieuwe paparazzi kiekjes én een nieuw kapsel bij. 

 

 

 

Floor

Floor Gijsbertse

– Floor leeft volgens het credo "je kunt nooit genoeg bohoblouses hebben", is parttime dromer en fulltime schatzoeker. It-girls als Jeanne Damas en Pernille Teisbaek vullen haar want to have-lijstje. Ze droomt ervan ooit een boek te schrijven.

Volg Floor op instagram

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten