Geef maar toe dat je stiekem droomt van een glamoureuze carrière als dj. Nu kun je dat dus waarmaken met het opleidingsprogramma van Qmusic: Q-college.

Word jij de nieuwe Mattie of Wietze van Qmusic?

Het begint allemaal met Q-college

Geef maar toe dat je stiekem droomt van een glamoureuze carrière als dj. Nu krijg je de kans in je schoot geworpen om dat waar te maken met het opleidingsprogramma van Qmusic: Q-college. Vanaf vandaag kunnen alle video- en radiotalenten zich aanmelden. 

Als jij één van de gelukkigen bent die door de strenge selectie heenkomt, leer je in een korte periode alles wat je wilt (en moet) weten over radio- en videoproductie. Theorie- en praktijklessen en de nodige mediatraining om een BN'er in de dop te worden. En als het je lukt om iedereen versteld te doen staan van jouw unieke talent dan maak je kans op een vaste plek in de radioprogrammering. Forever famousDat Q-college ook echt werkt bewijzen de beroemde voorgangers die een vaste plek hebben bemachtigd in de vaste programmering van Qmusic. We noemen een Mattie Valk, Wietze de JagerStephan Bouwman en oud Q-dj Marieke Elsinga

Oké, oké als je vingers al beginnen te jeuken, omdat je eigenlijk per direct in de radiostoel wilt zitten, is dit wat je moet weten. Je kunt je vanaf vandaag inschrijven tot 20 maart. Op zaterdag 25 maart worden talenten uitgenodigd voor de eerste ronde, waarbij niemand minder dan oud Q-dj Marieke Elsinga jureert. Zo spannend... dit wil je niet missen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten