Toen de Drentse Jeroen uit Klazienaveen aan zijn Married At First Sight-echtgenote Richelle werd gekoppeld, vond hij haar wel een "beeeeste meid". Maar al snel werden de eerste barstjes zichtbaar.

9 tenenkrommende momenten uit het Married At First Sight-huwelijk van Richelle en Jeroen

Het huwelijk van de twee is pas net bezegeld met een ring én toch gaat het mis

© Foto: Video still RTL


Toen de Drentse Jeroen uit Klazienaveen aan zijn Married At First Sight-echtgenote Richelle werd gekoppeld, vond hij haar wel een "beeeeste meid". Maar vlak nadat het koppel de villadeuren van hun huwelijksoptrekje op Gran Canaria opent, worden de eerste barstjes van het prille huwelijksgeluk zichtbaar.

Voor het huwelijk
Nog voordat de lieve Richelle in haar prachtige jurk naar haar hubby to be mocht flaneren, gaat er nog snel even een broodje gezond naar binnen. Want de bruid in spe wordt hongerig van de altaarstress. 

2  Naar het altaar
"Daar is ze, Richeeeeeelle", roept de trouwambtenaar overenthouasiast wanneer Richelle in haar bruidsjurk de trouwzaal binnenkomt. Jeroen, die nogal verrast is door het voorkomen van zijn aanstaande, begint uit paniek maar op zijn onderlip te kluiven en de architectuur van de huwelijkslocatie onder de loep te nemen. Jeroen zijn gezicht spreekt boekdelen, maar tóch stemt hij in bij het jawoord. 

3 In de limo naar de huwelijkslocatie
Is Jeroen vooral bezig om zichzelf een gemakkelijke positie aan te meten op de leren bank van de hysterische witte limo. Richelle grist ondertussen een rits ontbijtkoek uit haar tas (we geven haar overigens groots gelijk). "Wil je ook?" biedt ze haar kersverse echtgenoot aan. Als hij weigert en zei de eerste hap van de bruine koek heeft weggeslikt zegt ze "Ik eet de hele dag door hoor!" En Jeroen is het daarmee eens. "Ooooo ik ook, de héle dag." Alleen nu even niet dus, want Jeroen zijn maag is gevuld met zenuwen.  

Op huwelijksreis
De liefdesvakantie is nog maar net begonnen als Richelle (die echt haar best doet om iets van een reactie te ontlokken bij haar hubby) voor de grap Jeroen natspat met wat zwembadwater. Hij geeft eigenlijk geen reactie. Ok, dat vond hij niet leuk. Richelle aait bij wijze van excuus over zijn zij.

Als het koppel, na het aantrekken van een luchtig uniform, naar de supermarkt gaat is het vooral Cola dat op het prioriteitenlijstje van Richelle's ritje naar de Spaanse supermarkt staat. Zo noemt Richelle zichzelf dan ook gekscherend een "Cola-zuiper". Jeroen perst er een bescheiden lach uit.

5 De eerste ochtend van de huwelijksreis
Als het koppel zichzelf in de ochtend filmt vanuit bed, kruipt Richelle knus tegen Jeroen aan in bed. Maar Jeroen doet er alles aan om zijn linkerarm zo subtiel mogelijk onder de knuffelige Richelle uit te krijgen. Want voor aanhankelijk gedoe is Jeroen niet te porren. "Ik voel me gewoon nog niet op mijn gemak met dat fysieke contact. Dus ik heb met Richelle afgesproken dat we het even rustig aan gaan doen." Ok.

De laatste ochtend
Of Richelle zin heeft in de excursie die het tweetal gepland heeft, vraagt Jeroen terwijl hij driftig een plak kaas uit de verpakking trekt. Wat haar betreft mag het weer (en stiekem ook hun lijfelijk contact) nog wat opklaren, maar voor Klaziena-boy is het weer "beeeeest". Als het tweetal besluit hun bammetjes gezellig met de voeten in het Spaanse zwembad te nuttigen, heeft Jeroen vooral oog voor zijn rijkelijk gevulde ontbijtbord en de omgeving van hun 'romantische' Spaanse optrekje.  

Met de waterexcursie op komst, nadert ook het einde van de huwelijksreis. En Richelle - die dapper nog steeds probeert om contact te zoeken met de afstandelijke Jeroen - vindt het maar wat jammer dat "de koffer weer dicht gaat" en het tweetal weer naar Nederlandse bodem vertrekt. Jeroen had ook wel "wat langer willen blijven", maar kan overduidelijk ook niet wachten om zijn eigen koffer weer in te duiken, een pak sangria open te trekken en zijn sportschoolmaatjes een high five te geven. 

7 De aankomst op Schiphol
Het tweetal komt de aankomsthal op Schiphol binnengewandeld en Jeroen besluit er maar direct een einde aan te breien. Hij geeft zijn echtgenoot drie vriendschappelijke kussen een een broederlijk klopje op haar rug en sluit de liefdesreis af met "We appen wel effe. Doeg he!" En weg is Jeroen. Richelle, die net daarvoor nog een atent Drents bosje blommen van haar schoonmoeder in haar handen gedrukt kreeg staat er nogal verloren bij. "We hebben elkaar constant een kus op de mond gegeven, dus dan is het wel gek als je dat ineens niet doet toch?" 

8 De afspraak in Klazienaveen
Richelle besluit tóch maar bij is-beeeeest-boy Jeroen af te spreken in zijn hometown Klazienaveen. Bij aankomst krijg Richelle drie kussen en een half literglas (jawel) Cola ingeschonken. Maar daarna zijn de 'hartelijke' gebaren van Jeroen wel voorbij. Want het onderwerp waarom het niet botert tussen de twee zit hen toch niet lekker. "Wat is het dan dat je ons niet bij elkaar vindt passen?" vraagt Richelle als laatste poging om duidelijkheid te krijgen over het wispelturige gedrag van haar nog-net-echtgenoot. "Nogmaals ik vind je totaal niet aantrekkelijk. Ik kan mijn eigen ogen niet in een dag veranderen." Slik. Daar heb je het. Klazienaboy spuugt zijn laastste woorden uit om Richelle duidelijk te maken dat ze zijn type niet is. En dikt dit aan met "Ik zie mezelf gewoon totaal niet naast jou lopen." Richelle probeert het nog te redden met "Maar dat hoeft toch ook niet", maar heeft er na een laatste teug Cola ook schoongenoeg van. Ze springt in haar kanariegelle bolide en verlaat met gierende banden Klazienaveen. En Jeroen: "Had deze reactie niet helemaal verwacht. Maar soms heb je dat." Ja Jeroen, soms heb je dat.

Terug in de studio
Eenmaal terug op de bank in de 'studio' van Married At First Sight wordt het tweetal onderworpen aan een vragenvuur van een seksuoloog, een psycholoog en komt het eindoordeel aan bod: scheiden of getrouwd blijven. Het tweetal heeft hun keuze al gemaakt. De ongemakkelijke ruimte tussen het huwelijkskoppel in, en de rode stressvlekken in de nek van de lieve Richelle doen al vermoeden waar de 'we blijven getrouwd'- of 'we gaan scheiden'- bordjes op uit gaan wijzen. Richelle heeft er inmiddels ook de brui aan gegeven en ziet eindelijk in dat ze echt, écht, écht wel een leukere man kan vinden dan Klazienaboy, ook zónder de hulp van een wetenschappelijk programma. Ze besluiten te scheiden. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten