Het kiezen van de perfecte jurk voor het eindgala van de middelbare school, kan een stressvolle aangelegenheid zijn. Deze meisjes stralen in hun moeders' vintagejurken.

Meisjes dragen tijdens hun eindgala de 'prom dresses' van hun moeder


Grote kans dat het kiezen van de perfecte jurk voor het eindgala van je middelbare school, een stressvolle aangelegenheid was. Tenzij je de 'prom dress' van je moeder een tweede leven gaf.

Voordelen
Een artikel op Bored Panda laat zien dat het in Amerika geregeld voorkomt dat zo'n oude jurk weer uit de kast wordt getrokken. Soms wordt de jurk zelfs meerdere generaties gedragen. Naast het feit dat het een mooi gebaar is naar de moeders, is het kostenbesparend en is er geen sprake meer van stress bij de aankoop van een jurk.

Prom night
De dochters op de onderstaande foto’s zien er allemaal prachtig 'geslaagd' uit. Volgens PromGirl, de toonaangevende online trouwjurk retailer in Amerika, kost een gemiddelde prom night in 2017 meer dan € 1826. Tijdens zo'n avond wordt er ook een hoop geld besteedt aan een limo, etentje en een professionele fotoshoot. Alleen een ticket voor een feest kost al meer dan €91,31.

Bekijk hieronder de vintage-jurken.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten