Oke, wonen in Zweinstein gaat je helaas nooit lukken, maar niet getreurd er is een alternatief. In Wales is er namelijk een bed en breakfast die geheel in Harry Potter-stijl is ingericht.

OMG: er is een Bed & Breakfast geheel in Harry Potter-thema

© Warner Bros

Oke, wonen in Zweinstein gaat je helaas nooit lukken, maar niet getreurd er is nu een goed alternatief. In Wales is er namelijk een Bed & Breakfast die geheel in Harry Potter stijl is ingericht.

Harry Potter everywhere 
De reden van het thema? Om de 20e verjaardag van J.K. Rowling’s eerste boek Harry Potter en de Steen der Wijzen én de tiende verjaardag van het laatste boek van de serie Harry Potter en de Relieken van de Dood te vieren.

Potter walhalla 
De Llety Cynin B&B is omgetoverd tot een waar Harry Potter walhalla. Je kunt er op dinsdag en donderdag genieten van een ‘Wizard’s Tea’, een high tea à la Potter kost ongeveer €18, je kunt deze benutten in de woon- en eetkamers geheel in stijl. Het eten wordt zelfs geserveerd in de iconische uilenkooien uit de boeken- en filmreeks. Gasten worden bij aankomst verdeeld over de gemeenschappelijke ruimtes: Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf en Ravenklauw. Voor ongeveer €70 kun je al een nachtje verblijven in de B&B. Bekijk hieronder de foto's, dit is toch de droom van iedere Potter-fan?  

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten