Je trouwjurk nooit meer uit willen doen, dat dacht Agnieszka Nienartowicz waarschijnlijk. Zij ging samen met haar man, twee weken na hun huwelijk op reis om mooiste foto’s te maken. En dat ín haar trouwjurk!

Deze bruid nam haar trouwjurk mee op huwelijksreis en trok hem voor élke foto weer aan

© Facebook.com/KarolNienartowiczMountainPhotographer

Die trouwjurk wil ik vaker dan één keer aan, dacht Agnieszka Nienartowicz waarschijnlijk. Zij ging samen met haar man Karol, die fotograaf is, twee weken na hun huwelijk op reis om de mooiste foto’s te maken. En dat ín haar trouwjurk! 

In trouwjurk
Het pas getrouwde stel bezocht de meest unieke plekken in de bergen en landschappen van Noorwegen en Zweden. Tijdens deze reis, die 45 dagen duurde, maakte het kersverse getrouwde stel wonderbaarlijke foto’s. Actief was de reis zeker: ze reisden samen 10.000 kilometer met de auto en wandelden in totaal 160 kilometer door de bergen. "Ik liep altijd met haar trouwjurk in mijn rugzak" schrijft Karol op Facebook.

De mooiste kiekjes
Het koppel sliep 45 dagen in een tent en namen steeds al hun spullen mee in hun rugzakken. En hoewel het weer vaak tegen zat, maakte Karol 580 foto's van zijn vrouw in haar trouwjurk. Uiteindelijk hebben ze samen een top 30 geselecteerd en deze geupload op Facebook, met de boodschap "Onze inzet resulteerde in unieke beelden, die we ons altijd zullen herinneren.". Unieke beelden, daar zijn wij het volledig mee eens! Bekijk hieronder een greep uit zijn foto's, als je ze allemaal wilt zien kun je klikken op een foto.  
 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten