Bringing GLAMOUR into your daily life!

Kim raadt na 2,5 maand 'Het Geluid' van Qmusic en wint een recordbedrag!

Ondanks het grauwe weer buiten is de woensdagochtend voor de 35-jarige Kim Stolk uit Pijnacker zonnig begonnen. Om 07.30 uur deed ze in de uitzending bij Mattie, Fien en Igmar een gok naar Het Geluid van Qmusic. En totaal onverwachts voor iedereen gaf ze het goede antwoord! Dat goede antwoord zorgt ervoor dat er Kim er warmpjes bij zit komende tijd. 

Recordbedrag
Haar antwoord 'Het vastklikken van het lipje van een fotolijstje' levert Kim een recordbedrag van €63.700 op. Nooit eerder was de waarde van het bekende radiospel zo hoog. In 2011 kwam winnaar Mario Ploeger in de buurt, hij won €63.500 met het antwoord 'een telefoon in een beschermhoesje klikken' was.

De beroemdste inwoner van Pijnacker
Wanneer Mattie (die het zelf ook niet kan geloven) Kim het blijde nieuws vertelt, is ze totaal overdonderd: "Nee joh! Wauw... Ik geloof het nog niet helemaal. Het was echt een gok. Ik twijfelde nog tussen het breken van een cracker en het fotolijstje, pas op het laatste moment switchte ik", aldus Kim live in de uitzending bij de radiomakers.

Reisgidsen doorbladeren
Wat ze met het bedrag gaat doen? "Ik denk een leuke vakantie", zegt ze. Nou Kim, met €63.700 netto, handje contantje, alles voor jezelf, niks naar de Belastingdienst, kun je leuk op vakantie. Nog even het bewijs dat Kim 't aan het juiste eind had: 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten