De rapper Aminé besloot een single te maken over hoe graag hij een Spice Girl wil. Met bijbehorende videoclip, inclusief de echte Spice Girl Mel B!

Mel B verschijnt in een muziekvideo van Amerikaanse rapper

Of je nu meezong met hun hits of je liet inspireren door hun stylish outfits: we droomden er allemaal van om één van de Spice Girls te zijn. Of om mét een Spice Girl te zijn. De rapper Aminé besloot over dat laatste een single te maken. Met bijbehorende videoclip, inclusief de echte Spice Girl Mel B!

Zig-a-zig-ah
Wat de Amerikaanse rapper wil, maar écht, écht wil? Een ‘scary and sporty’ Spice Girl. Met zijn nieuwe single Spice Girl brengt hij een eerbetoon aan de populaire Britse meidengroep, die vooral tot 2001 actief was.

Spice Girls - Wannabe
The story from A to Z
De clip is ehm, apart. Met een enorme fles bodylotion, een pratende voet (inclusief diamanten ring aan één teen) en een kamer vol post-its beschrijft de rapper zijn ideale Spice Girl.

What I really, really want
Dat houdt Aminé ruim twee minuten vol, tot Mel B hem onderbreekt: “Honey, you’re doing it all wrong.” De Britse zangeres werd niet voor niets de Scary Spice genoemd. Met een paar scheldwoorden probeert ze hem als zogenaamde regisseur van de clip te vertellen wat ze écht wil.

Spice Girls on tour
Wil je meer van Mel B zien? Dat kan binnenkort, want de Spice Girls gaan weer op tournee! Geri HornerEmma Bunton en Mel B treden samen op onder de naam GEM. De andere twee Spice Girls, Victoria Beckham en Melanie Chisholm, bleken helaas geen interesse te hebben.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten