Het is uit tussen HNTM-liefjes Montell en Sanne. De twee lieten eerder nog niets los over de breuk, maar nu doet Montell een boekje open over de reden van de breuk.

Montell vertelt waarom hij en HNTM-liefje Sanne uit elkaar zijn

Vorige week werd bekend dat de winnaar van Hollands Next Top Model 2017 Montell (19) en finaliste Sanne (17) uit elkaar zijn. Via Instagram liet Montell weten dat hun relatie over is. Nu doet hij bij YouTuber Thomas kanaal Korthom een boekje open over de reden van de breuk. 

Lange afstandsrelatie
“Sanne zit nu in Parijs en gaat heel veel naar het buitenland,” vertelt Montell. “Ik vind het erg vet en tof dat ze dat doet, maar als je elkaar dan lang niet ziet en je krijgt ruzie dan loopt het op een gegeven moment niet meer lekker.”

“Beter gewoon ons eigen ding doen”
Volgens de HNTM-winnaar gaat het niet om een break, maar is het echt uit. “Het is nu wel uit, maar we praten nog wel met elkaar. Het is wel zo dat we elkaar missen. Misschien dat het ooit nog wel weer goedkomt," vertelt hij aan Thomas. "Het is even beter dat we gewoon ons eigen ding doen en kunnen focussen op een ding en af en toe met elkaar kunnen praten.”

Sprankje hoop
Er is dus nog een sprankje hoop dat het goedkomt tussen de twee. Montell schat de kans zelf groot in. “Ik denk wel dat het nog goedkomt,” zegt hij. “Maar ze kan natuurlijk ook iemand anders tegenkomen. Dat zou natuurlijk even slikken zijn, maar dat kan je niet vermijden.”

Gebroken hartje
Dat het uit was, liet het model weten via een Instagrampost met als onderschrift een gebroken hartje. Meer dan ‘het is uit’ liet het duo toen niet los, maar daar is nu dus verandering in gekomen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten