In 2016 deed de Turks-Nederlandse Selenay Dagdelen al mee aan de Nederlandse versie van The Voice Kids. Nu, twee jaar later, doet ze mee aan de blind auditions van The Voice Turkije.

Nederlandse Selenay (16) doet indrukwekkende auditie bij The Voice Turkije

In 2016 deed de Turks-Nederlandse Selenay Dagdelen al mee aan de Nederlandse versie van The Voice Kids. Op 14-jarige leeftijd schopte ze het toen tot de finale. Nu, twee jaar later, doet ze mee aan de blind auditions van The Voice Turkije. En hoe! Wat een stem. 

Ehm, wow
Met haar versie van Whitney Houstons I have nothing blies ze zaterdag de Turkse juryleden uit hun stoel. Met nog niet eens één zin gezongen, drukte het eerste jurylid al op de knop. 

Stiekem opgegeven
De nu 16-jarige Selenay vertelt aan RTL Nieuws dat ze totaal overrompeld was toen ze werd gebeld om auditie te doen: "Mijn tante had me stiekem opgegeven en twee weken geleden kreeg ik ineens te horen dat ik auditie mocht doen." 

Whitney eat your heart out
Never change a winning team
, moet de tiener gedacht hebben. In 2016 deed Selenay in Nederland ook auditie met een nummer van Whitney Houston, toen met I will always love you. Toen deed ze alle stoelen draaien, en nu weer! Heel begrijpelijk ook, met zo'n stem. 

Nog maar 16 jaar
Een spannend avontuur voor Selenay. In Nederland deed ze mee aan de kinderversie van het programma, nu hoort ze bij de volwassenen. Best overweldigend, vertelt ze. "Ik vind het wel extra spannend, want ik ben een van de jongste deelnemers", vertelt ze. "De sfeer is ook wat anders met al die volwassenen, maar gelukkig is iedereen heel vriendelijk." 

Zie hier haar auditie in 2016 voor The Voice Kids. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten