Speciaal voor de fans van het eerste uur hebben Samson & Gert een verrassende dancesingle uitgebracht: 'Samson is a DJ'.

Samson & Gert lanceren een dancenummer voor hun volwassen fans

Samson & Gert staan gelijk aan nostalgie en jeugdsentiment. Alberto, meneer Spaghetti en meneer de Burgemeester zijn vaak genoeg op je buis voorbij gekomen ("Ik moest kloppen, want de bel doet het niet"). Inmiddels bestaat het olijke duo al 28 jaar. En dat moet gevierd worden, dachten ze. Speciaal voor de fans van het eerste uur is er een verrassende en ietwat bijzondere single uitgebracht: Samson is a DJ

#throwbackthursday
Je favoriete hond en zijn metgezel geven deze week verschillende shows (genaamd Throwback Thursday) in het Sportpaleis in Antwerpen. De shows zijn speciaal voor twintigers en dertigers die zijn opgegroeid met de gelijknamige televisieserie. Voor deze shows hebben de twee het dancenummer opgenomen. 

Veel fans
"We zijn ongelooflijk blij dat de jeugd van toen én nu ons blijft volgen", zegt Gert Verhulst tegen verschillende Belgische media. De clip voor de single werd woensdagavond opgenomen tijdens de eerste show. 

Voor wie benieuwd is: de officiële release van de clip staat gepland voor vrijdag 1 december. Vanaf 18:00 uur zal de video te zien zijn op Studio 100 TV en  het YouTubekanaal van Samson & Gert.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten