Als je het over een oude ziel in een jong lichaam hebt.

Verlegen Courtney Hadwin (13) blaast jury omver met bizarre auditie bij America's Got Talent

Deze zie je in de verste verte niet aankomen. De 13-jarige Courtney Hadwin stapt met haar hoofd naar beneden en 'staart tussen de benen' het podium van America's Got Talent op. Heel verlegen geeft ze antwoord op Mel B's vraag hoe ze heet. En dan.... 

What just happened?!
Dan gebeurt er iets wat niemand had verwacht. Zodra de eerste toon van Otis ReddingHard to Handle uit de speakers komt, verander Courtney van verlegen meisje in een gigantisch podiumbeest. "Oh my god" roepen Heidi en Mel B. tegelijk. 

En Oh My God it is. Dat de tiener een alterego heeft, is een ding dat zeker is. Niet alleen blaast ze de jury en het publiek letterlijk en figuurlijk omver met haar stem, maar nog meer met haar performance. Is dat even een transformatie... Van dat verlegen meisje is niets meer terug te zien.

Als je het over een oude ziel in een jong lichaam hebt 
Zelfs Simon Cowell is onder de indruk, en da's knap lastig. Howie Mandel vindt het zelfs een gouden buzzer waard. Courtney is direct door naar de liveshows, wat ook niet anders kan met zo'n auditie. Hallelujah. En dat brengt haar op nummer zeven in de trending-lijst op Youtube, met zes miljoen views in twee dagen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten