Bringing GLAMOUR into your daily life!

Zwangere vrouwen krijgen korting bij IKEA als ze over advertentie heen plassen

IKEA gaat altijd lekker met haar tijd mee. Zo bedacht de Scandinavische keten vorig jaar een perfecte uitvinding voor alle slechte koks in de wereld. En lanceerden ze een collectie speciaal voor onze huisdieren. Dit keer hebben ze iets bedacht voor zwangere vrouwen. Moeders in spé kunnen een fikse korting krijgen op een babybedje, maar daar moeten ze wel iets voor over hebben... 

Als je het over out of the box-denken hebt...
De meubelgigant stunt met een nieuwe advertentie voor zwangere vrouwen. Aanstaande moeders wordt gevraagd over een advertentie heen te plassen. Vrouwen die zwanger zijn krijgen dan een flinke korting op het eerste bed van hun toekomstige kind. 

'Pisscount' in plaats van 'discount' 
Hoe de advertentie werkt? Eigenlijk hetzelfde als een zwangerschapstest. In de urine van zwangere vrouwen zit het zwangerschapshormoon HCG. Zodra vrouwen over de zwangerschapstest heen plassen, zorgt dit hormoon ervoor dat de test een positieve uitslag geeft. Zo ook bij de IKEA-advertentie, alleen dan zorgt HCG voor een verlaagde (Zweedse) prijs op het Sundvik bed, zoals hieronder te zijn: 

Klein geintje
Gelukkig hoeven vrouwen niet écht met een vochtig magazine richting de klantenservice van IKEA om korting te ontvangen. De korting geldt voor alle IKEA family members. De actie is dus meer een flauw (en slim!) grapje om mensen eraan te herinneren zich in te schrijven. 

Voor degenen die het toch graag zelf willen proberen, is er slecht nieuws. De actie is niet in de Nederlandse IKEA-catalogus te vinden, maar in het Zweedse vrouwentijdschrift Amelia Magazine.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten