6 redenen waarom vakanties met je zus het leukst zijn

Met een vriendin op vakantie gaan is leuk, maar met je zus is het toch even wat anders

op-vakantie-met-zus-het-leukst
Ethan Hoover

Met je zusje heb je de leukste herinneringen aan jullie kindertijd, maar waarom zou je niet nog meer leuke herinneringen maken door samen op vakantie te gaan? Dit zijn 6 redenen waarom je direct een vakantie met je zus moet boeken.

 1. Jouw zusje is je ticket om op vakantie te gaan
  Misschien kunnen je ouders het niet goed vinden met je vriendinnen of vertrouwen ze de meesten niet. Als je met je zusje op vakantie gaat maken ze zich nergens druk om. Je laat ze dan ook met een goed gevoel thuis achter.

 2. Je kunt volledig jezelf zijn
  Als je uit het niets in het zwembad springt - met al je kleren nog aan - zal je zus daar niet gek van opkijken. Ook als je een off day hebt hoor je haar niet klagen: ze laat je lekker met rust.

 3. Je kunt een andere kant van je zus ontdekken
  Misschien is je zus juist niet de persoon die zomaar met kleren aan in het zwembad springt, maar op vakantie doet ze dit spontaan toch. Dan ben je pas verrast!

 4. Money, money en nog eens money
  Jullie kunnen elkaar geld blijven voorschieten, samen afrekenen en elkaar beloven dat je het terug betaalt. Daar zijn zussen voor, toch?

 5. Ze is er altijd voor je
  Cliché, maar zodra je in de problemen zit weet je dat je zus je komt redden. Je hoeft je nergens zorgen om te maken.

 6. Je kunt eindeloos outfits combineren
  Sharing is caring. Jij en je zus delen vast jullie kleding met elkaar, vooral op vakantie. Plus: ze is je persoonlijke styliste die je echt eerlijk vertelt of je dikke billen hebt in die short.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Reizen