Hup, hup, boeken maar: Palawan is verkozen tot mooiste eiland ter wereld

Let's go the beach, each

palawan-mooiste-eiland-ter-wereld
Unsplash

Of je bent net terug (want de zomer is pas voorbij) of je moet nog gaan. In beide gevallen wil je vast weer iets (een vakantie dus) in het vooruitzicht hebben. Bali? Ibiza? Barcelona? Valencia? Sardinië? Venetië? Where to go? Misschien helpt de uitslag van het volgende onderzoek.

Palawan in de Filipijnen is opnieuw (de twee voorgaande jaren ook al) verkozen tot mooiste eiland ter wereld. Of dat iets te maken heeft met de hagelwitte stranden en azuurblauwe zee? Jazeker.

What to do
Maar ook: je kunt er heerlijk luieren en op avontuur in de natuur. Extra bijzonder is de ondergrondse rivier Puerto Princesa; deze werd uitgeroepen tot één van de beste natuurwonderen ter wereld - en is de langste ondergrondse rivier van Azië. Door het prachtige koraal is het eiland bovendien een goede plek voor duikers.

Insta-proof
We zeggen: maak even een rondje door Instagram onder de hashtag #palawan en de kans is groot dat je vanavond nog op sites als skyscanner zit te struinen (hieronder een glimp van de stranden en de zee). Of check video's op YouTube, die zijn er zat.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen