Dit wil je! Een driedaagse stedentrip in Europa voor een spotprijsje

See, buy, fly

Reflection, Water, Waterway, Landmark, Sky, Reflecting pool, Architecture, Tree, Town, Building,
Unsplash

We zijn gek op HEMA. De fijne hebbedingetjes (lees: opblaas-rookworst en regenjack voor je hond) en de gunstige prijsjes. Ook dit keer maken ze ons blij, met een 3-daagse stedentrip naar een verrassingsbestemming in Europa voor €90 per persoon, inclusief vlucht en hotel. We like!

Surprise
Waar de reis naartoe gaat? Dat blijft nog even een verrassing. Maar je kunt er vanuit gaan dat het een bijzondere stad binnen Europa is. Gelukkig zit je niet te lang in spanning. Een week na je reservering wordt je bestemming bekend gemaakt.

Dit zijn de top 10 bestemmingen:

- Milaan
- Venetië
- Warschau
- Timisoara
- Sofia
- Berlijn
- Rome
- Boedapest
- Gdansk
- Praag

Lang niet gek, toch? Voor €90 krijgt je een retourvlucht, twee nacht in een 3-sterrenaccommodatie en één stuk handbagage per persoon.

De toeristenbelasting, een reis- en annuleringsverzekering en de transfer van en naar de luchthaven moet je nog zelf betalen.

Hoe het werkt
Per persoon kun je één voucher aanschaffen (je reisgezelschap bestaat uit minimaal twee en maximaal tien personen). Vervolgens verzilver je je voucher voor 31 januari 2019.

Verrassingstickets.nl maakt na verzilvering je boeking in orde. Binnen zeven dagen krijg je bericht over de bestemming en ontvang je een boekingsbevestiging.

Vluchttijden
Over de vlucht: de heenvlucht kan op ieder moment van de dag vertrekken. De terugvlucht vertrekt altijd na 8.30 uur in de ochtend. Verrassingstickets.nl zorgt ervoor dat de vertrektijd van de terugreis nooit meer dan vier uur (negatief) afwijkt van de heenreis.

Benieuwd naar de recensies over deze voucher? Wij zijn ondertussen even een stedentripje boeken…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen