Droombaan-alert: Corendon zoekt een wereldreiziger

Solliciteren kan nu!

People on beach, People in nature, Fun, Water, Vacation, Bikini, Friendship, Happy, Swimwear, Summer,
Luca Vicenzo

Ja, wij moesten onszelf ook even knijpen en het twee keer lezen, maar het is écht: reisorganisatie Corendon is op zoek naar iemand die drie maanden de wereld over wil reizen. Dat kost je geen geld, maar levert je ook nog geld op. We volunteer!

Vacature
Kleine side note: het gaat niet om een drie maanden durende vakantie met luieren in de zon, bruin worden op het strand en een duik nemen in het zwembad. Corendon zoekt iemand die een passie heeft voor reizen, talent heeft voor foto- en videografie en content wil maken voor hun social media kanalen.

"Deze job is wel keihard werken. Je maakt lange dagen. De ene dag schiet je beelden van een hotel op Curaçao, die je monteert en bewerkt in het vliegtuig op weg naar de volgende bestemming en de volgende dag sta je alweer op een Grieks strand. Uiteraard heb je tussendoor tijd voor een verkoelende duik in de zee of een drankje onder de palmen," vertelt PR-Manager Daisy Homoet-Mijnals.

Sollicitatie
Maar je wordt het niet zomaar. De sollicitatieprocedure voor deze once in a lifetime opportunity is streng. Allereerst moet je op Instagram een fotoalbum met minimaal vijf foto's en één korte video plaatsen. Hieruit kiest Corendon de drie grootste talenten die vervolgens een speciale eindopdracht krijgen. Verder is de droombaan voor 18-plussers en moet je in het bezit zijn van een rijbewijs. Je ontvangt een minimumsalaris en daarnaast worden de vluchten, huurauto ter plaatse, hotelovernachtingen inclusief ontbijt en het avondeten vergoed.

Bestemmingen
En dan de allerbelangrijkste vraag: waar je ga naar toe? Daar doet Corendon een beetje geheimzinnig over: van Bali tot Griekenland en van Bonaire tot Turkije. Het maakt ook niet zo veel uit. Wij zijn effe weg. Effe solliciteren.

Solliciteren kan tot 1 mei. Op de website van Corendon vind je alle informatie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen