Je kunt nu verblijven in een kasteel van de Britse royals

Het vaste vakantieadres van de moeder van Koningin Elizabeth

kasteel-britse-royals-prins-harry-meghan-markle
Chris JacksonGetty Images

Wie opgroeide met Disneyfilms heeft vast wel eens gedroomd van het prinsessenleven: verblijven in een prachtig kasteel, rondlopen in de mooiste jurken, een 'en toen leefden ze nog lang en gelukkige'-verhaallijn..

Met die laatste twee dingen kunnen we je niet helpen, maar met het eerste wel. De Britse royals hebben één van hun kastelen omgetoverd tot een luxe Bed & Breakfast.

schotland-castle-of-mey-bed-and-breakfast
oneworld pictureGetty Images

Castle on the hill
Prins Charles liet de Castle of Mey gedeeltelijk verbouwen tot een B&B. Het kasteel ligt in het Noorden van Schotland aan de kust. Er hangt wel een redelijk hoog prijskaartje aan: je kunt er verblijven voor €186 per nacht.

My lady
Een voormalige butler van prins Charles, Michael Fawcett, heeft de leiding gekregen rondom het B&B. "Je kunt hier slapen in zeer comfortabele, romantische kamers in traditionele stijl," vertelt hij. "Je waant je een echte lord of lady."

Royals
Het kasteel was het vaste vakantieadres van de moeder van Koningin Elizabeth, dus dan weet je dat het de moeite waard is. En hé, misschien kom je Prins Harry, Meghan Markle en hun royal baby Archie wel tegen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen