Vanaf nu kun je ook een avontuur boeken bij Airbnb

Durf jij het aan?

airbnb-avontuur
CasarsaGuruGetty Images

Altijd al willen kamperen in de bomen van het regenwoud, verblijven bij een Afrikaanse stam of met een hondenslee door Noorwegen trekken? Dit is je kans! Vanaf nu kun je op de website van Airbnb spectaculaire avonturen boeken.

Airbnb
Eerder kon je via de website al voor 'ervaringen' kiezen. Dit zijn unieke activiteiten georganiseerd door locals, zoals een kookles of een concert. Maar daar komen nu ook de avonturen bij. De reisjes zijn te boeken in de vijf regio's: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië en Australië, Europa en Afrika en het Midden-Oosten.

Adrenaline
En nee, je hoeft echt geen adrenalinejunk te zijn en alleen maar willen bungeejumpen van de Golden Gate Bridge. Er zijn (gelukkig) ook genoeg activiteiten waar je geen zweethanden van krijgt. Denk hierbij aan een paardentocht door de Andes of een voedselsafari door de Galapagoseilanden.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Boeken
De once in a lifetime-tripjes zijn al te boeken vanaf €88. Inclusief accommodatie, maaltijden en de activiteit. Lokale hosts zorgen dat alles geregeld wordt. Volgens de website hoef jij 'alleen maar op te komen dagen'. Dat moet lukken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen