Architect ontwerpt bizar hotel in Noorwegen dat boven de afgrond zweeft

Indrukwekkend of doodeng?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het Turkse architectenbureau Hayri Atak uit Istanboel is ambitieus als het op verbijsterende ontwerpen aankomt. Het architectenbureau heeft een ontwerp voor een hotel ín de Preikestolenklif in Noorwegen gepresenteerd, en de beelden zijn op z'n minst bizar te noemen.

Noors hotel in een klif

Het hotel moet volgens het ontwerp gebouwd worden in de Preikestolenklif, en ruim zeshonderd meter boven de Lysefjord (een inham in bergachtige kust) uitsteken. Het hotel, dat de naam 'Cliff Concept Boutique Hotel' moet gaan dragen, is dan ook niet weggelegd voor angsthazen. Zo steken de balkons van de kamers boven de klif uit en krijgt het hotel een transparant zwembad.

Zwemmen boven de afgrond
Dat betekent zwemmen boven de afgrond, dus. Of het hotel daadwerkelijk gebouwd gaat worden, is nog onbekend, maar het architectenbureau deelt optimistisch verschillende foto's op social media. Kijk (en huiver) hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen