Je kunt zelf ook verblijven in de Love Island-villa

Vakantie naar Gran Canaria, anyone?

love-island-villa-gran-canaria
Glamour

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Het eerste Videoland-seizoen van Love Island is eerder deze week officieel van start gegaan. De Islanders zijn ingetrokken in de welbekende superdeluxe villa op Gran Canaria. Over die villa gesproken: daar kun je zelf dus ook verblijven. Moet je wel even wachten tot Love Island voorbij is, uiteraard.

Love Island villa Los Dolores huren op Gran Canaria

Als je denkt dat de programmamakers de villa zelf hebben laten bouwen, dan heb je het mis. Ze huren de enorme villa gewoon tijdens de draaiweken. En ja, die villa krijgt een speciale Love Island make-over voor het programma. Maar zonder al die inspirerende teksten op de wanden en die tien bedden in één kamer is het óók een prachtig vakantiehuis waar je met een groep in kunt verblijven.

Verblijf
De Los Dolores villa staat bovenop een berg op het eiland Gran Canaria. Er kunnen normaal gesproken zo'n acht tot twaalf mensen in vertoeven, zo is te lezen op de officiële website van de villa.

Prijs
Hoeveel zo'n verblijf kost, vraagt u? Nou, er staat geen bedrag op de website (wat meestal betekent dat het te duur is om zwart-op-wit te bevestigen), maar een telefoontje met één van de medewerkers van de villa levert in ieder geval een prijsindicatie op. Stefan Popovski vertelt me dat de prijs afhangt van het aantal personen, aantal dagen en de tijd van het jaar waarin je het wil huren. Maar de 'normale prijs' is minstens €850,- per dag.

Toegegeven: da's niet niks. Maar als je met 12 man gaat, betaal je per dag 'maar' €70,85 per persoon. Leuk idee voor een vrijgezellenfeest of een dit-moet-je-ooit-in-je-leven-gedaan-hebben weekendje als je toch al op Gran Canaria bent?

Foto's

Of je nu serieus overweegt om na Love Island zelf in de villa te verblijven of nooit ofte nimmer zo'n bedrag zou uitgeven aan een vakantiewoning - je verlekkeren aan de foto's van de originele villa kan in ieder geval altijd. (Ligt het aan mij of is de villa een stuk saaier zonder de romantische zitjes, vuurkorf, hemelbedden en buitenkeuken van Love Island?)

villa-love-island-los-dolores
Sansofe Los Dolores
villa-love-island-los-dolores
Sansofe Los Dolores
villa-love-island-los-dolores
Sansofe Los Dolores
villa-love-island-los-dolores
Sansofe Los Dolores
villa-love-island-los-dolores
Sansofe Los Dolores
villa-love-island-los-dolores
Sansofe Los Dolores

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen