No boys allowed: dit hotel op Mallorca is alleen voor vrouwen

Topless zonnen zonder pottenkijkers

hotel-spanje-mooi-instagram-mallorca-vrouwen-only
Som Dona

Wil je genieten van het zonovergoten Spanje, bij een goed hotel, waar je je kunt ontspannen, maar horen daar -wat jou betreft- geen mannen bij? Dan is het Som Dona hotel in Porto Cristo misschien wel wat voor jou. Dit hotel is namelijk woman only.

Over het women only hotel op Mallorca

Helemaal klaar met mannen? Bij het vrouwen-hotel op het Spaanse eiland Mallorca zul je ze niet tegenkomen. Het personeel bestaat volledig uit vrouwen, van de keuken en de receptie tot aan het schoonmaakpersoneel. Volgens de eigenaren van dit 'manloze' verblijf was er veel vraag naar een women only-hotel.

“Onze klanten zoeken een plek waar ze zich meer ontspannen voelen, waar het fysieke aspect niet zo belangrijk is. Ze kunnen bijvoorbeeld topless zonnen zonder zich bekeken te voelen”, vertelt een woordvoerder van het hotel tegen de Spaanse website 20 minutos. Naast mannen zijn ook kinderen onder de veertien jaar niet welkom bij Som Dona. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vroeg wakker wordt van krijsende kinderen. Heerlijk.

Instagrammable hotel op Mallorca

Naast dat het heel fijn kan zijn om vakantie te vieren zonder the opposite sex, is het hotel ook nog eens erg mooi en Instagrammable ingericht. Hieronder een aantal foto’s om een idee te krijgen van de sfeer binnen het hotel.

Bedroom, Bed, Room, Furniture, Property, Bed frame, Bed sheet, Bedding, Mattress, Interior design,
Som Dona
White, Property, House, Plant, Vacation, Resort, Architecture, Outdoor furniture, Home, Furniture,
Som Dona
Room, Furniture, Table, Interior design, Pink, Design, Building, House, Tile, Ceiling,
Som Dona
Property, Building, House, Real estate, Vacation, Architecture, Villa, Estate, Apartment, Furniture,
Som Dona


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen