Bel je vrienden en boek meteen deze Airbnb met Star Wars-thema

En dat een kwartiertje van het Star Wars-park in Disney

Airbnb met Star Wars-thema
Airbnb / Twelve Parsecs by Loma Homes

We hebben de droom-Airbnb van elke Star Wars-fan gevonden! Om een echt Star Wars-avontuur te beleven hoef je niet naar een galaxy far, far away, maar naar Davenport, Orlando. Op een kwartiertje rijden van het Galaxy's Edge park in het Walt Disney World Resort bevindt zich een fantastische villa met 9 slaapkamers in Star Wars-stijl, en jij kunt 'm huren met je vrienden of familie.

Slapen in een ruimteschip

Ieder van de negen slaapkamers is geïnspireerd op een ander thema uit het Star Wars-universum. Van ruimteschepen en podracers tot moerassen. Ook zijn er vijf badkamers met thema, en een ruime woonkamer en keuken waar je voor de gelegenheid Baby Yoda-koekjes kan bakken.

En daar houdt de pret nog lang niet op: in de villa is een verwarmd binnenzwembad, en daarnaast kun je gebruik maken van de faciliteiten van het omringende villapark – denk aan een sportschool, een bioscoop, een game-hal en zwembaden met glijbanen. Waarom wonen we nog niet in Florida?

Star Wars Airbnb
Airbnb / Twelve Parsecs by Loma Homes

Hier boek je de Star Wars Airbnb

Wil jij de Star Wars-villa huren? Hij kost €494 per nacht, maar er is plek voor zestien mensen. Dus stel dat je een groep van 16 vrienden op weet te trommelen, dan is dat maar iets meer dan €30 per persoon, per nacht. De verblijfsduur is minimaal twee nachten, en dan komen er nog wat schoonmaak- en administratiekosten bij, maar all in all: pri-ma te doen. De villa is hier te boeken op Airbnb, in februari en maart zijn nog flink wat data beschikbaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen