Zien: Koninklijke familie op wintersportvakantie in Lech

Jaarlijks worden er foto's gemaakt van de koninklijke familie

Dutch Royal Family Attends New Year Reception For Diplomatic Corps At Royal Palace In Amsterdam
Patrick van KatwijkGetty Images

Zoals je misschien wel weet gaat de koninklijke familie elk jaar op wintersportvakantie in het Oostenrijkse ski-oord Lech. Waar ook jaarlijks nieuwe foto's en video's worden gemaakt van alle leden van de koninklijke familie.

Privacy

De koninklijke familie is elk jaar gesteld op hun privacy. Om ervoor te zorgen dat er niet continu pers om de familie heen is tijdens het skiën, mogen media op dinsdagochtend uitgebreid foto's en video's maken tijdens het georganiseerde fotomoment in de sneeuw. Er komen jaarlijks wel tientallen persfotografen langs die een kliekje willen scoren van de koninklijke familie.

Leden van de koninklijke familie

Zoals elk jaar is prinses Beatrix aanwezig bij de wintersportvakantie. Net als koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane. Ook prins Constantijn, prinses Laurentien en hun kinderen Eloise, Leonore en Claus-Casimir zijn met de hele familie mee op wintersportvakantie.

De enige die niet mee zijn op wintersportvakantie zijn Mabel en haar dochters Luana en Zaria. Zij gaan sinds het overlijden van prins Friso niet meer mee op reis.

Zien: De Oranjes ontmoeten queen Elizabeth en prins Charles

Prins Friso

Prins Friso kwam tijdens de laatste dag van de wintersportvakantie in 2012 samen met een plaatselijke jeugdvriend, Florian Moosbrugger, terecht in een sneeuwlawine. Omdat hij te lang onder de sneeuw heeft gelegen kregen zijn hersens te weinig zuurstof binnen, waardoor hij vanaf die dag in coma gelegen. Ze hebben hem anderhalf jaar in coma gehouden en uiteindelijk overleed prins Friso op 12 augustus 2013 aan de gevolgen van de sneeuwlawine.

Bekijk hier de foto's van De Oranjes op wintersport in Lech.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen