Prinses Alexia scheldt tijdens persmoment in Lech

"Kut, kut"

Prinses Alexia scheldt tijdens persmoment in Lech
Patrick van KatwijkGetty Images

Je zou denken dat de prinsesjes nooit vloeken, maar prinses Alexia bewijst het tegendeel. Tijdens de foto- en videosessie van de Nederlandse Royals zien we een opvallend filmpje voorbijkomen waar prinses Alexia "kut, kut" roept. Het zijn net mensen.

Prinses Alexia

De prinsesjes werden gefilmd terwijl zij de skilift pakten. Je ziet dat Alexia even naar de pers wil zwaaien, maar vervolgens haar skistok laat vallen. Als ze zich realiseert wat er gebeurt roept ze uit schrik "kut, kut!". Waarschijnlijk zonder erbij stil te staan dat de hele pers dit meekrijgt, maar hé, Alexia is ook gewoon een mens en soms floep je die woorden zonder erbij na te denken uit.

Zien: Zelf de sneeuw op zoeken? Deze hotspots wil je niet missen

Gelukkig zat nichtje Leonore, dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, vlak achter haar om even snel naar de stok te kunnen grijpen en die voor Alexia mee naar boven te nemen. Eind goed, al goed voor de prinses. Het filmpje van de vloekende prinses is hier te bekijken.

Wintersportvakantie

Gisteren was er voor de pers weer een moment om in het Oostenrijkse ski-oord Lech de jaarlijkse wintersportvakantie foto's en video's van de koninklijke familie te maken. Hier wordt voor de pers een hele ochtend voor uitgetrokken, zodat de koninklijke familie de rest van hun vakantie van de privacy kan genieten in het luxe ski-oord.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen