Slapen onder de sterren: een idyllische vakantie in deze bijzondere tent

Op vakantie en toch dichtbij in de sterrentent

slapen onder de sterren met quechua
Decathlon

Niks klinkt idyllischer dan onder de sterren slapen. Je kunt je daardoor één met de natuur voelen en het zal vaak een heldere herinnering blijven.

Dat jij je vakanties wellicht hebt moeten schrappen, betekent gelukkig niet dat er volgend jaar geen ruimte is om zo'n bijzonder moment mee te maken. De sportwinkelketen Decathlon lanceert een rooftop tent voor op een bus, waarmee jij (en eventueel een metgezel) binnen tien minuten gesetteld zijn om een avond onder de sterren te liggen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Door een speciale stof die uit vier lagen bestaat, houdt de tent warmte buiten. Ideaal voor een zomers avontuur. 's nachts kun je van de sterren genieten door de buitenste laag van de tent te verwijderen. De openingen aan de zijkanten van het dak zorgen ervoor dat je de omgeving perfect kun zien vanaf de dak van je bus.

Tent opzetten

Over het opzetten van de tent hoef jij je geen zorgen te maken, hij is namelijk opblaasbaar. Daarnaast beschikt de tent over een ingebouwd opblaasbaar matras met lattenbodem. Ook wordt er een zonneluifel, ladder en een lange slang voor de pomp meegeleverd. Nog een fijne bijkomstigheid: de bus heeft voor de ‘Quechua Fresh & Black Rooftop Tent’ niet per se een bagagerek nodig, dus het installeren is super easy. Het lijkt wel op de oneindige tent in Harry Potter...

Kopen?

De pre-order periode loopt tot 25 november en levering van de tent vindt plaats in maart 2021. De officiële verkoop begint in april. De rooftop tent kent een prijskaartje van €549,99. Ontmoet me onder de sterren!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Travel